.. Men.. HEJ!!!

.. först och främst: Whaaat?! Jag som aldrig skulle börja blogga igen? Well, tiderna förändras verkligen. Jag vill bara kicka igång bloggen direkt egentligen, men jag får ju visa lite rent hyfs och presentera mig och hälsa er välkomna..

Jag tror att en hel del av er minns mig från den tiden då jag hade en av Sveriges mest populära bloggar för ett par år sedan (anledningen till att jag skriver detta är därför att det är MÅNGA av mina läsare från den tiden som fortfarande hör av sig lite överallt, eller kan komma fram och hälsa när man möts nånstans, det är även tack vare er som jag blivit peppad till att börja igen!). :D
Jag har verkligen saknat att få skriva och ventilera mig, dela med mig av allt och inget, komma nära andra människor och att få fotografera och faktiskt kunna använda bilderna till nånting (så slipper jag bomba min mystory på snapchat).

Men, jag är ju inte samma person som jag var förut, det säger ju sig själv eftersom min blogg var på topp för ca 6 år sedan. Därför kanske det kan vara trevligt för er alla, gamla som nya läsare, att få en uppdatering såklart.
Mitt namn är fortfarande Malin Johansson (Miixx är mellannamnet) och jag bor fortfarande i Skåne. Jag har hunnit med att fylla år några gånger och nu senast stannade siffran på 26 tydligen. Just nu arbetar jag inom vården och jag brinner verkligen för att få vara ett stöd för andra människor, det är så himla värdefullt för mig.
Jag är tillsammans med en underbar kille som jag dessutom VÄNTAR BARN MED. Hur hände detta? (eller jo, det vet vi nog alla givetvis så de detaljerna kan vi ju undvika att gå in på….) men jag kan fortfarande inte gripa tag i den verkligheten att jag just nu har ett liv inom mig som växer för varje dag?

Vad skriver man mer i ett ”hej-inlägg”? Jag är sämst på sånt, som sagt vill jag bara tuta och köra. Så småningom lär ni ju känna mig ändå :)
I denna bloggen kommer jag att skriva det jag känner för. Till skillnad från min förra blogg så kommer denna bloggen inte vara ett tvång eller ett jobb jag tjänar pengar på, det kommer att vara mitt intresse. Det var ju lite därför jag avslutade den förra bloggen, för att det snarare blev ett ångestmoment än roligt, och så ska det ju inte vara.
Jag kommer att dela med mig mycket av min graviditet (håll i hatten.. nu slipper jag tjata hål i folks huvud, så nu kan ni som känner för det läsa istället och jag slipper känna mig lika jobbig som en böld i röven), det kommer att vara blandade inlägg med både viktiga, seriösa och djupa grejer, men även oviktiga, oseriösa och roliga grejer. Jag är fortfarande frispråklig men jag försöker att vårda mitt språk (!) och har kass humor som enligt mig och vissa andra inte alls är kass.

Om det är nånting ni vill fråga så är det bara att göra det. Jag kan vara bra på att babbla osv, men inte på att bara skriva massa information såhär, så därför är det bättre att ni hojtar i en kommentar och så svarar jag! :)
(det är en hel del jag vill fixa med designen och så, men en sak i taget, även fast min adhd-hjärna har lite svårt för det).

Ha en bra kväll, hoppas att iallafall vissa av er är lika taggade som jag är på att jag äntligen börjat blogga igen!

CDB41B78-E22C-4EDD-8903-EC75035C6CD1

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “.. Men.. HEJ!!!

 1. Men jaaa! Så himla härligt att du känner att det är rätt för dig att blogga igen. Har följt dig på Snap och insta sedan du la ner din blogg, tycker du är en så härlig tjej med sunda värderingar. Välkommen tillbaka till bloggandet! ❤️ och stort grattis till ert mirakel❤️

 2. Åh så kul!
  Saknat din blogg i flera år nu ju! Extra roligt att mitt liv hamnat lite i samma ”fas” som ditt. Hunnit fylla 25, träffat en fantastisk kille och fick mitt första barn i december :)
  Ni har verkligen en helt fantastisk tid framför er!

 3. Du ä bäst på det du gör! Så sjukt glad för er skull & jag längtar så sjukt mycket efter bebis! Redan Såå älskad ❤️
  Love u Roger ❤️

  /Roy
  Eller rättare sagt Emma

  • Men åh, min fina Roy ❤️❤️ (Haha skrev först ”rot”) lovar att bebis längtar efter dig minst lika mycket. Love you❤️

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>