”Är det en bra dag”?

Ofta när jag vaknar på morgonen så är min första tanke ”är det en bra dag”? Det låter kanske lite märkligt, jag menar.. man är ju ingen spågumma som vet hur dagen ska bli. Men, av någon konstig anledning så är det så, för de kommande sekunderna efter den tanken är avgörande inför hela dagen. Jag behöver det där ”lilla extra” för att ens ha motivation för att komma igång helt enkelt. Det behöver inte vara nåt i stil med ”wohooo idag drar jag till Hawaii” (stor risk liksom), utan det kan vara nåt sånt enkelt som att jag bestämt mig för att möblera om, handla en god frulle, eller som idag.. BLOGGEN! Jag vaknade upp vid 08 och såfort morgon-filosofin drog igång så påmindes jag direkt om att jag fan har skaffat en blogg, och då blev jag motiverad inför dagen.
(Måste ju dock tillägga att detta INTE gäller de dagar då jag börjar tidigt på jobbet och går upp vid 06, för då har jag minnessluckor fram tills jag kommit fram och får morgonrapport i personalrummet och sedan är dagen igång liksom.)

Jättekul att jag fått sån himla positiv respons förresten, och att det är fler än jag trodde som kommer ihåg mig sedan min förra blogg, några av er skrev att ni följt mig på instagram och snapchat sedan dess och WOW, fan vad fantastiska ni är :D
Sedan var det en gullig person som skrev på instagram ”Malin.. Jag har ingen aning om vem du är från din förra blogg men kan du kanske berätta lite om den för det är kul att höra utvecklingen av dig som person”, och jo såklart kan jag det. Jag älskar när jag blir tipsad om vad jag kan skriva om, det gör både mig och mina inlägg gott.
Vet ni vad..? Bloggen gjorde mig så inspirerad idag att jag tillochmed ska dra till gymmet ändå. Jag har mått skit fram tills för bara ett tag sen, pga min graviditet, så träningen har fått lida. Men nu känner jag att jag drar dit, gör mitt bästa och sedan skuttar jag hemåt igen och fortsätter med bloggen.

Vi hörs senare!
Insåg nyss att jag måste köpa frukt.. Inte så jäkla gott att käka måttband. Fast å andra sidan lär jag ju bli mätt..

F3CFFC5A-3769-4676-994F-11624CBB1A53

blogstats trackingpixel

En reaktion på “”Är det en bra dag”?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>