”JAG HAR EN SNIPPA, KANSKE TVÅ!!!”

Goddag!

Hoppas att det är bra med er denna torsdagen. Imorse vaknade jag upp med världens shoppingryck, jag blev helt exalterad eftersom jag är ledig idag och faktiskt kan dra nånstans, sagt och gjort.. Jag smsade och terroriserade min stackars kompis som fortfarande låg och sov.
Emma (slumrandes i telefonen): Hallå..
Jag (övertaggad): GODMORGON!! Asså du? Förlåt om du sover, du kan sova snart igen, jag är också svintrött men.. Vi bara MÅSTE ta tåget och dra och shoppa idag.
Emma: Du låter pigg…………..
Jag: Ja men jag tänkte att du har ju möte först, så vi kan ju dra direkt efter det. Jag lovar, det blir aaaasbra!
Emma (verkligen anstränger sig för att orka föra ett samtal): Mhhhh.. javisst kan vi det. (gääääsp)
Jag: Ja alltsååå förlåt att jag väckte dig men jag kunde inte koppla av för jag har sånt rus i kroppen!
Hon: Vi hörs sen efter mitt möte (ännu en gäsp)

Så denna dagen ska spenderas med shopping.. Jag måste köpa kläder (byxor..) som passar. Eller ja mina vanliga byxor passar väl, men pga magen så trycker de åt nere vid livmodern och det är så oskönt och gör ont imellanåt. Förra veckan köpte jag ett par gravidleggings samt ett par gravidjeans men jag känner att jag måste köpa fler, vill gärna ha ett par slappa sköna byxor, perfekt till våren dessutom.

Ok måste avbryta nu, vet ni vad som hände nyss? Jag sitter och lyssnar på en podd, men min telefon ligger ute i hallen (laddade den innan där när jag sminkade mig) men så sitter jag i köket just nu så därför är ljudet jävligt högt.. Jag lyssnar på en podd där de snackar om allt möjligt, och precis när jag hör att brevbäraren kommer och öppnar brevinkastet där det fastnade en tidning (så brevinkastet är halvt öppet) så VRÅLAR en i podden : ”JAAAG HAAAR EN SNIIIPPAAAA!! KANSKE TVÅÅÅÅ!!” och han står liksom utanför? Hahaha. Hoppas inte det var samma kille som jag slog upp dörren på en gång (han böjde sig ner så jag såg inte honom i all hast i kikhålet i dörren, så jag slängde upp dörren när han hade sitt huvud vid brevinkastet. Jag tappade räkningen på hur många gånger jag bad om ursäkt..)

Nej, nu ska jag äta upp detta smaskiga och sen göra mig färdig och dra. Jag har varit trött på kvarg i typ ett år, men igår i affären när jag såg nya smaker så var jag tvungen att testa och my Lord vad god denna var med vaniljsmak med bitar av choklad. De spanska jordgubbarna är sjukt goda, jag förstår inte hur folk kan säga ”nej usch, det ska bara vara svenska”. Dessa är ju sjukt saftiga och stora, klart att svenska med är goda men man tager vad man haver som Pippi Långstrump säger.
Vi hörs senare!

598EF145-0850-47E8-9CB5-55FE73B50F54

33C0B08C-D4F8-439F-ACEF-1D5223AD70C5

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “”JAG HAR EN SNIPPA, KANSKE TVÅ!!!”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>