Så jävla stolt

Minns ni känslan när man tappade sin första tand?

Eller när man första gången var kär och ens hjärta stod i brand?

Minns ni när man vann över sina föräldrar i något spel?

Eller när man svarade rätt på matteprovet när andra i klassen svarade fel?

Minns ni känslan, ni vet? Känslan av stolthet? Okej nu ska jag sluta leka poet… 

MEN…. *trumvirvel* JAG HAR LYCKATS!! Alltså ni som känner mig vet om att jag knappt klarar av att hålla mina kaktusar vid liv, tex dendär köttätande blomman jag köpte för en månad sedan, den dog efter fem dagar, kom igen? Fem dagar? Det sjuka är att det aaaaalltid blir så trots att jag tar hand om dem exakt som det står att man ska göra. Jag och pappa köpte varsina frön förra året, han skickade videoklipp på när han vattnade (hur mycket osv) för att jag skulle göra samma. Och jag lovar, jag svär på mina tånaglar att jag gjorde exakt likadant. Efter nån vecka växte hans basilika och gräslök upp, och mina möglade?

Sååååååå…. jag tänkte här förleden att jag skulle testa odla jordgubbar (Johannes skulle odla rädisor och jag ville inte vara sämre..) (kallas det att man odlar jordgubbar? Eller så? Jaja ni fattar, och ni som är kunniga i detta och har gröna fingrar skrattar säkert). OCH IGÅR HADE DET KOMMIT TVÅ STYCKEN!! Jag verkligen ropade och skuttade in stolt som en tupp och visade Johannes, typ lika stolt som en katt som fångat en mus. Den ena var helt mogen så den åt jag. Har inte känt den stoltheten sedan jag var liten och vi var på kinarestaurang med släkten och jag var den enda som kunde äta med pinnarna och alla andra fick använda kniv och gaffel..

Jag skulle ta en ”fin” bild men var så exalterad så det slutade såhär:

088773B0-A15A-4276-856C-8D157A3D7E00 03C96EB0-0AEF-49F4-8548-B8B4E5192A8D 3851F45D-A0B8-4F71-B809-36B1E930D3E9

0518022D-844C-404B-ADA7-7CB5949A0F30Kolla på den, har ni nånsin skådat något så vackert? Man blir ju tårögd.

7B8205D9-AF1F-4F69-9568-A31E9FD93027

Skulle ni ha nån fråga så kan ni ju fråga mig, även kallad experten. Mvh / självutnämnd världsmästare i Sverige på odling

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>