Lite uppdatering

För mig är det söndag-söndag idag.. jag jobbade hela helgen så söndag blev som måndag, måndag som lördag, tisdag (igår) som söndag och idag känns det också som söndag eftersom jag ska jobba imorgon men är ledig även idag. Så från och med idag så har jag lagt in en ny veckodag, söndag-söndag. Då är det liksom söndag på riktigt, inga jävla om och men eller så. Nu finns söndag-söndag. Punkt slut.

Vad har jag gjort de senaste dagarna då? Låt oss titta. Vilken tur att vi lever 2018 så att man kan fota va. Annat var det förr på den tiden då jag växte upp, fotade man med sin mobilkamera då så blev allt som en gemensam gissningslek när man skulle visa fotona för någon. ”Hmmm är det en mjukglass eller en snögubbe?” ”Vilken fin selfie! Eller jag menar.. vilken fin häst du har, eller är det en hund?”

Minns en gång när jag hade varit på semester och min mamma och moster hade skickat ett vykort till min mormor via mobilen, både min mammas man och min mosters man satt på en bänk med ett troll i mitten, varpå vi sedan får ett sms av mormor där hon tackade för kortet och sa ”det är lite suddigt men jag kan se att det är ***** som sitter i mitten” hon trodde alltså att det var min kusin som satt där när det i själva verket var ett troll (gillar inte att skriva ut namn utan att fråga personen, så det fick bli stjärnor), och påtal om kvalité så ska man ju knappt prata om vilken kvalité det var på ens första bilder på Lunarstorm eller bilddagboken (ni som är födda på 90-talet eller tidigare vet vad jag snackar om).

Nåväl. I måndags var jag på stranden, jag skulle egentligen till mellbystrand men enligt väderappen så var det inget fint väder där så jag och Emma drog till Åhus istället. Nu är mitt första dopp i Sverige detta året avklarat, och hade det inte varit för att det är så långgrunt så hade det varit riktigt skönt. Nu hinner man ju tänka ut hela sitt testamente, gå igenom sin livshistoria samt plugga till fysiklärare innan man ens gått så pass långt ut att man fått vatten upp till naveln.. Nästan så att man kan skymta polackerna på andra sidan som står och tittar och undrar vad man sysslar med, ”hellooo I’m just going to take a kärringa-dopp now or maybe even dopp my hair också”.

6A115DB2-DB50-47D0-9CB6-FBB66D6AA06D

Igår drog vi till Ullared, vi har ju inte mycket i bebis-väg men jag kan säga som så att.. det har vi nu. Vi gick loss därinne. Påvägen dit plockade vi även upp våra sällskaps-kandidater (tur det för jag behövde låna toaletten i samma veva. Funderar på att investera i en sån toalettstol som Doktor Mugg har. Jag kissar ju lika ofta som jag andas känns det som).

Jag och bebis var redo för shopping

9C2F57AD-53C9-4810-A792-36F86DB0A826

D21ED3EE-40A9-4C0D-A81D-CC0B2A71A36D

Testade denna nya dricka. Alltså utan att ens överdriva så var det de mest fruktansvärda jag druckit detta året. Det smakade diskmedel med kolsyra.. det räckte med två klunkar och sen klöktes jag under några minuter så att jag gav Johannes panik och han ville tvärstanna. Den gick inte ens att bjuda bort, fatta illa det är då? Gratis är ju gott sägs det? Wellwell, nu har jag ju smakat den. Yolo osv.

02B4D81D-34A8-4244-A81F-25BC17B02E18

Vi gick runt därinne i 5-6 timmar med en liten fikapaus för att inte svimma. Jag hittade bara två klädesplagg till mig själv men det är typ de skönaste jag haft på mig på lääääänge, bara gravid-leggings som ligger på delad förstaplats.

41D8ADCE-51EC-419C-B755-B7E10DE789B2

0238A6D9-209C-4B48-A346-D51A437678D1

Det var svalt och inte mycket folk, men fyfan vad mina stackars svullna ben och fötter inte mådde bra sen. Det var det värt, för vi avslutade dagen med god mat.

D1EFD284-593F-46F1-B4FB-CB9BBE923246

Hade varit roligare om mottot var ”Bli kåtast på stan”.

8CAF480A-C0F6-45F2-90B4-71FCC94D3AB4

Vi kom hem ganska sent så vi plockade upp lite av allt, vi fyllde 5-6 stora kassar i Ullared och det var EN av de påsarna som inte var till bebisen. Jag vet att jag bara är i sjätte månaden men sommaren kommer att springa iväg och det är skönt att ha lite saker fixade. Det blev kläder i olika storlekar, grejer till spjälsängen och vagnen, babynest, nappflaskor, lite till hennes mysiga hörna med lampa osv, en vällingmaskin (alltså tänk er att ta med ett barn till en leksaksaffär och be barnet att peka på allt den vill ha, dubbla den lyckan med två så får ni hur lycklig Johannes varit i flera veckor av tanken att han skulle få köpa den..) Jag vill verkligen visa er allt vi köpte men då kommer ni få scrolla så mycket med era tummar och ögon så jag blir väl anmäld för psykiskt påfrestande eller nåt, därför kommer det ju grejer lite då och då med tiden :) denna snuttefilt och kanin var så mjuka och söta. Synd man inte kan överföra känsel via internet, men det kan man säkert så småningom de med.

EBBD07A6-9500-4449-9B47-5727F4A589BD

Och denna föll jag för direkt. En kruka med en aura, hoppas den håller min plastblomma vid liv.

91A78156-33D0-47B0-A4BA-A8248EEE4E5D

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>