Inget smisk här inte!

Hej på er! 

Nu är det ett tag sedan jag skrev, eller okej nu lät det som att jag varit borta i flera månader fastän det bara är drygt en vecka, men jag gillar ju egentligen att skriva varje dag helst. Det är bara det att det hänt en hel del och jag har bara inte alls känt för att gå in här, och eftersom ett av mina löften var att inte göra min nya blogg till ett stress/ångestmoment utan att det ska vara något som jag får ut något bra av så bestämde jag mig helt enkelt för att låta bli :) Eftersom min gamla blogg var ett extrajobb för mig så var det ett måste att blogga och allt som hörde till men tillslut var det inte ens roligt utan då vart det bara ett enda stress och ångestmoment så eftersom denna bloggen endast är till för att jag ska kunna skriva om vad jag vill och när jag vill på mina egna villkor så tänker jag hålla mig till det. Annars får jag väl smiska mig själv eller nåt och för att snabbt måla upp en bild i huvudet om hur det hade sett ut så trooooor jag att jag hoppar den biten vettja.

För att sammanfatta lite kort vad som hänt senaste tiden så är det två oväntade saker som skett varav den ena är positiv och den andra negativ. Den ena handlar om ett nytt boende, och den andra handlar om en nära vän som gick bort häromdagen då hon valde att ta sitt liv. Dessa två händelser är ju ganska stora och jag känner att jag behöver prata om båda delarna men i ett varsitt inlägg istället vilket kanske är förståeligt. Angående ett nytt boende så är jag ju taggad på det och vill kunna dela mina tankar kring det, men vad gäller min vän som gått bort så behöver jag bearbeta det på ett annat vis och det gör jag genom att skriva. Att skriva har alltid varit mitt sätt av bearbetning.
Jag har inte ens uppdaterat er om graviditeten så inlägg om den väntar också!
, det kommer att komma inlägg nu men för att det ska kunna göra det så måste jag avsluta detta. Som Pippi Långstrump säger: ”Om ni inte går hem nu så kan ni ju inte komma tillbaka och det vore ju synd”.

En skitkul sak vi gjort är att storstäda varje litet hörn här hemma, och tvättat upp femhundraelva kilo tvätt (överdrev inte alls, lovar..) men det var sjukt skönt, för det måste vara bland det skönaste som finns att få lägga sig i helt nytvättade sängkläder :)
Detta tänkte jag då alltså fota men någon hade på två snabba minuter hunnit lägga saker där, ”jag kan flytta mina saker om du ska fota” sa han. Bra att han är förstående berömde jag honom. För det är så sjukt viktigt att kunna fota sin säng osv. Världen går under, datorn sprängs och spökena under sängen goes bananas ifall man inte gör det. Så nu förhindrade jag en världskatastrof. Verkligen.
s1 s2 s3Slutet gott, allting gott! (Nästan lika gott som jag sov sen)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>