Han lär sig

Jag blev sugen på ceasarsallad igår, och vad gör man då? Jo man fixar det såklart! Johannes hade inget emot det heller så när han kom hem skulle vi äta.. men skadad som jag är så skulle jag ju givetvis fota maten. Annars räknas det liksom inte att man äter, *host*.

Jag: stopp!! jag ska bara fota lite snabbt

*Han blev rädd och hoppar till, jag knäpper några bilder och han tar fram brödet vi skulle ha till och lägger vid tallrikarna*

Jag: men, vad gör du????????? jag är inte klar??

Johannes: men.. jag tänkte att det kanske blir en bättre bild ifall brödet är med?

Just i det ögonblicket växte han i mina ögon, han börjar lära sig nu.

/ Mvh, stolt flickvän

0D2E33BE-1C15-46DC-8618-2481F9BE439E

Ps. Pluspoäng för att han staplade brödet så fint.

=

7FEAACE6-6D04-4CB5-8166-255A986CA746

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>