Hur kunde det ens gå så långt?

Ni vet när man ska göra något men får tusentals undanflykter istället? Ska man kasta soporna så kom man på att man skulle dammsuga istället, eller dedär brevet som skulle postas det kunde man ju skjuta fram och börja vika toalettpapper istället.. allt för att slippa. Sån är jag, när det gäller att köpa skor. ”Äsch, de är ju sköna och inte sönder så det kan jag göra en annan dag”. För att köpa skor (enligt mig) är lika roligt som att räkna makaroner i en makaron-förpackning.. Men i lördags upptäckte tillochmed jag att nu har det gått för långt… jag äger ett enda par ballerinaskor som dessutom är de enda sommarskorna jag har (tunna sneakers räknas väl inte?) så detta med ”slit de med hälsan” är något jag tagit på blodigt allvar.

I lördags var jag på Emporia i Malmö, ett stort shoppingcenter alltså. Helt plötsligt kände jag hur mina tår började svalkas och för en kort stund hann jag njuta av det, tills jag kom på att det var något som inte stod rätt till. Mina tår nuddade alltså det kalla (och sköna!!) golvet…. Nu är min fråga, hur kan man låta det gå SÅHÄR långt? Really? 82E7086B-935B-4044-B12D-9D0EEB7D57A1

Jag var ju på rätt ställe för detta iallafall, plötsligt var det som en uppenbarelse och ett citat verkligen talade till mig. Bra att nåååågon sätter fötterna i första hand (första fot?) 15C1A1FC-9CF8-481F-A079-C6DBCEEAA88ANi vet klippet på filmen Titanic när Rose tvingas släppa taget om Jack’s hand när de ligger i vattnet? Typ så kände jag när jag skulle kasta mina älskade ballerinaskor som varit med mig såååå himla länge. Där snackar vi seperationsångest. 9DF923EE-59C0-45C1-8343-00D61A9312FBMEN till min förvåning så låg där redan ett par andra skor? Det kändes bra iallafall att mina skor ingen behövde vara ensamma. R.I.P, ha det bra uppe i sko-himlen. Btw, ser ni hur hemska dessa skor är? Skäms på mig säger jag bara, eeeuuww.

0B253A9E-ABAE-4A58-B67B-9CE715D379A2

TADAAAA! Helt vanliga svarta jävla ballerinaskor med lite spets dessutom. 1CC2A1A0-8F92-487B-88E4-DCFE71610FEFDock fick jag köpa en storlek större då mina fötter svullnar imellanåt, de är förbannat hårda bak vid hälen men så är det ju med nya skor. Alla kan ju inte vara sådär mjuka och ingångna som mina andra var, visst? Som sagt, skor är inte min starka sida och jag har en hel del sneakers men fortfarande bara ett par ballerina/sommarskor, vad gör det? Nu är det dax att slita ut dessa! (Älskar att jag först skrev ”skita ut dessa”.. nåväl så långt ska det bannemej inte gå haha) ;)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>