Hur man växer i mina ögon

Ni vet när man tappar ut vatten på golvet och hur snabbt den pölen blir till? Eller om man är sugen på choklad och man köper det, hur snabbt man äter upp därtill? Eller hur snabbt Eminem kan rappa? Och om programmet på tv är dåligt är man snabb på att sappa? Eller hur snabbt saker faller till golvet om man något skulle råka tappa?

Well. Lika snabbt växte Johannes i mina ögon häromkvällen. Jag hade kommit hem efter att jag hade suttit fast på dedär förbaskade tåget i några timmar och kände mig såhär: 92F368EA-2618-4C8A-AFE7-5A1057272AFBNär jag sedan kom hem och hade varit hemma en stund så kände jag hungern komma krypandes. Samtidigt så sa Johannes: Ska vi köra till donken? Vi kan ju köpa hem det och äta i sängen?

Det som hör till saken var att under mina första månader som gravid så kunde jag varken tänka på snabbmat eller på godis för då blev jag äcklad, men nu är jag tillbaka on the bana och kan äta det ibland, och med tanke på hur hungrig jag var så var det den bästa frågan jag hade fått på läääänge. Jag tror nästan att jag såg ut som den emojin med hjärtögon påvägen till donken, för om vi åkte dit? EHHH JAAA. Jag slängde på mig en morgonrock och så stack vi, klockan var 23.30 men vad gjorde det liksom.2ECAFE4B-9AFB-4AEC-B43B-CB3EB703CA2BJag satt manisk och googlade efter menyn påvägen dit. 9242995D-446E-4888-BA61-C707AC4544AAOch sedan slängde jag fram en handduk och så åt vi i sängen. ”Detta kan bli vår äta-i-sängen-handduk” tyckte han. Ja jo för vi äter ju sååå ofta i sängen. Not. Men tanken var ju god. Och det var även maten. 55F88639-6859-4214-B5F9-D26DBA0CC572

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>