En levande & glad bajsplockare

Ni vet när man kollat på skräckfilm eller läst om övernaturliga saker? Hur man plötsligt kan bli paranoid och känns sig iakttagen? Det hände mig imorse.. igårkväll kollade jag på American Horror Story och VARENDA gång jag sett något/några avsnitt så säger jag att jag aldrig mer ska titta. Lik förbannat gör jag ju det ändå, man är ju inte den som är den liksom.. det finns ju dock en orsak till att jag inte kollar på den serien när jag är ensam, bra att ha en sambo ibland. Jag älskar skräck i vanliga fall men just den serien sätter sig i mitt huvud. Iallafall, imorse kände jag som sagt att jag var iakttagen och när jag kollade nedåt i sängen så såg jag att jag mycket riktigt hade rätt: 62C630A5-7941-49C5-B865-DF34AE596839Hon ligger verkligen och STIRRAR på en tills man får syn på henne för då hoppar hon upp och börjar pussas istället och svansen går så snabbt att jag varenda gång blir förvånad över att hon inte flyger iväg som en helikopter. Det finns ingen gladare hund som jag någonsin mött, på riktigt. Ni som följt mig sedan min förra blogg vet att detta är Zelma som tidigare var min hund (förlåt pappa men jag säger fortfarande ibland att hon är det..) men pga privata skäl så bor hon hos min pappa nu sedan lite mer än två år tillbaka och eftersom jag märker hur bra hon mår av det så känns det bra även i mitt hjärta.

Jag ska vara ensam hela helgen, Johannes stack imorse och kommer inte hem förrän söndag så därför tänkte jag att då passar det perfekt att sno Zelma över helgen. Jag trodde att jag skulle få seperationsångest över att han åkt men helt ärligt talat är det väldigt skönt att vara själv. Missförstå mig inte för jag älskar honom (höll på att säga att jag älskar honom mer än vad jag älskar en färsk ananas men det lät ju något haha..) och fastän jag är ensam på dagarna numera när jag inte jobbar mer så känns det som när man var liten och hade FF :) jag tycker det är nyttigt att i en relation få sakna varandra och dessutom är det viktigt för oss båda med egentid innan bebisen kommer.

Jag var med Emma och hennes grabb i affären innan en sväng iallafall. Det är ju helt perfekt att ta med en unge när man ska gå ut med hunden förresten, för den ungen blev en livs levande slänga-bajspåsar-i-soptunnan-assistent. Och det bästa av allt: HAN TYCKTE ATT DET VAR KUL. (Jag är ledsen men jag får tvångstankar och måste skriva SKIT-kul) (I know, jag borde skämmas över min torra humor va?) och ja vi hade stenkoll så att inga bilar kom såklart, men det förstod ni ju redan. Lika bra att skriva det dock.197944D0-4A09-48CA-B749-4EA8A500971ADet roliga med denna hunden är att hon älskar att pussas, och nu menar jag inte ibland utan hon är besatt av det. Jag minns när jag fick hem henne som valp och både jag och mamma googlade och pratade med en som jobbade med hundar om att vi trodde någonting var fel på Zelma. Men tydligen pussas de för att visa omtanke, är kärleksfulla och tycker om en helt enkelt. 038459BA-B2D0-4A0C-A482-BA71D462DF0AA63EED82-3A95-4FA7-BD57-203D40FC2A9ETänk att det ligger en liten bebis på 40 centimeter i min mage, helt sjukt ändå?
4D172F10-FC16-4005-B149-4788E8A0C0B3 41D7ECCE-5DA9-4374-8823-9B3FAEC7D00C D3A52A20-3B8D-48C2-9A66-2E92F1F8F4DENu ska jag fortsätta med att ta dagen som den kommer, jag vill bara vara helt själv (förutom Zelma och min bebis dådå) men de säger ju inte så mycket :) Funderar på att se en skräckis ikväll men det är ju så lätt att säga nu när det är ljust och allt, jag lär väl inte vara så kaxig senare misstänker jag..

Hoppas att ni alla får en bra fredag iallafall :)

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>