Hejdå helgen!

Söndag idag vilket betyder att denna helgen börjar gå mot sitt slut, inte för att vara den och inte för att skryta men nu framöver tills bebis kommer så känns varje dag som helg för mig, förutom att i veckorna så kommer iallafall posten så därför föredrar jag veckodagarna för tillfället. 

Vad har jag gjort i helgen? Ni har ju säkert suttit och väntat på att jag ska uppdatera om mitt flashiga liv och inte ens kunnat sova i spänning va? Skämt o sido.. men låt oss kika ändå:

Sist jag skrev så berättade jag ju att jag skulle vara ensam hela helgen för att Johannes är iväg hos en kompis, och jag tyckte det skulle bli skönt med egentid. Håller jag kvar vid det? Svar ja. Dessutom har jag ju passat Zelma så helt ensam har jag inte varit! I fredags var jag i affären med Emma och handlade inför igår så vi skulle äta kräftor, sedan passade jag på att tvätta alla bebisens kläder och sängkläder. Sammanlagt gick jag 14 gånger i min trappa i fredags, dels för att tvätta men även för att rasta hunden. Och jag bor på tredje våningen vilket betyder att ska man räkna varje våning så gick jag i 42 trappor, undra hur många trappsteg det var?

Sedan lagade jag även matlådor till Johannes, det blev någon stark krämig kycklinggryta, korvstroganoff och lasagne. Första gången någonsin jag gör lasagne så hoppas den blev god, jag äter ju inte kött så har inte kunnat smaka. Men erkänn att jag är rätt snäll ändå, bra hemmafru. Nästan så att jag hade kunnat tänka mig att gifta mig med mig själv och sådär. 0001A9E3-95A6-447A-BE73-BE3BD021C9D1D2B3271F-32FE-40A5-B07B-8117E429D414Detta är nackdelen, och det värsta.. all röra! D4EA12C6-1AB1-41ED-9D04-4981B66F1C21Jag har varit på sååå många promenader denna helgen vilket har varit skönt faktiskt. Nästan så att även jag börjat vifta på svansen varje gång jag med. FE932A55-E707-418D-A8B0-AAE605EBFF1E

På lördagen, alltså igår, var inget undantag. Dagen började med en solig, sval och skön promenad, det var ju trots allt ”bara” 19 grader då.. men först skulle jag kissa, kände mig lite väl utstirrad bara. 39A7D8D2-3B0D-435B-B76E-46352FF6530208B56D55-80C0-43ED-AF77-A2D831622E9DNär vi kom hem igen så hörde jag någon som körde förbi på den stora vägen utanför och tutade som en dåre, Zelma hoppade till. ”Jävla idiot” tänkte jag, tills jag fick en snap från lillebror om att det var han och pappa som hade kört förbi…. Undra hur många grannar som tänkte samma sak? Jag fixade med resten av tvätten, städade lägenheten (ok jag dammsög inte och allt dedär men lägenheten är så fin nu ändå!), plockade undan grejer och sedan väntade jag på att Emma skulle bli färdig så att vi kunde påbörja vår lilla kräftskiva. Under tiden vi väntade tog jag och Zelma en powernap. 685D939E-B8C6-4EBF-9C94-FF3DAE6796B3

Tillslut kom Emma, vi slukade i oss kräftor, räkor, vitlöksbröd och kantarellpaj tills det kändes som att det skulle börja växa ut från öronen.. det hade ju varit snyggt, kommit ut en kräftklo från öronen liksom.
A4258245-9913-4361-BD3A-236952C54365Är det bara jag eller känns det som att Emma hånar kräftan lite här?
5998616C-5D31-431C-89D6-F1FC9C4268CEEfter detta var vi tvungna att få ner maten i magen ordentligt så då passade vi på att ta en promenad. När vi sedan var påväg upp igen så sa jag till Zelma ”kom så går vi upp så ska du få en stor korv!” sa sedan till Emma att tänk om man själv hade fått höra det från Johannes varenda gång man gick upp för trappan: ”Malin, kom nu så går vi upp, så får du en stor korv!” Hade sprungit maraton i trappan.

Sedan skulle Emma helt plötsligt ut och festa med en kompis för hon hade vunnit några biljetter, jag kunde ju inte hänga med så jag kände mig rätt ensam och övergiven ett tag. Men jag passade på att duscha, ha hårinpackning, smörja in kroppen, måla naglarna och äta kladdkaka i sängen. Jag hade ju dessutom sällskap: 3472ACF0-163A-4292-8857-EED79423CE78Jag tänkte att det var tur att ingen såg mig för det hade nog sett sorgligt ut? ”Kolla den ensamma tjejen som ligger i sängen och äter kladdkaka med en sovande hund som sällskap”. Men jodå.. åskådare fanns det gott om. Detta fönster må se ut som ett helt vanligt fönster va? A1444466-2D79-4391-B375-996BBDDCF3BE MEN NEJ FYFAN!! Jag har sagt hela sommaren att det inte är mycket knott och mygg detta året. Igårkväll kom jag på att det är för att jag varit inomhus halva sommaren pga värmen… ingen bra kombo att vara på smällen i denna hetta som varit. Iallafall, jag vet inte om de drogs till lampan eller till min kladdkaka de såg genom fönstret men jag intalade mig att de var avundsjuka på min kladdkaka så jag teasade dem lite (ser framför mig hur jag slickar sönder skeden och verkligen retas haha..) 7895E8FC-1A8C-4394-B525-31ECAABC4C80Hälften av er som läser detta hade kanske tappat matlusten av att se så många men nejdå, inte jag minsann. Kladdkaka kan man ju inte tacka nej till när man låg helt övergiven i sin säng och scrollade på telefonen..

Idag vet jag inte vad planerna är, har varit ute på promenad, plockat undan och diskat från igår när Emma var här och jag funderar på att städa min garderob, jag har typ inga plagg som passar mig just nu och imed att vi går mot svalare tider så kan man ju rensa undan lite kanske. Just nu är det ju bara 20 grader hallå.. nästan dags för vinterjackan :)

Såhär flashig har min helg varit, och för att tillägga ännu mer lyx så har jag aldrig varit ute med så mycket sopor under två dagar som denna helg kan jag säga. Det är ju ganska bra att ha en hund här trots allt, då går man ju ut :) Får väl se om jag lämnar tillbaka henne idag eller inte. Hursomhelst så har det varit en skön helg ändå, kan inte slå till med det klassiska och säga att jag har laddat batterierna för jag är fan lika trött alltid för tillfället. Hoppas ni också haft en bra helg iallafall :) B9CB8AD9-F427-421E-A3EE-F7B76718D0B7

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>