”Let´s make her life lite surt inom kort”

”-Den senaste tiden har varit väldigt bra”, sa jag till Johannes igår när vi satt i bilen. Detta låter som att jag skulle påbörja en novell eller något, I wish säger jag bara..
Man ska aldrig säga att någonting går bra för då händer det ta mig fan alltid något inom kort precis som att någon däruppe (eller därnere?) hör en och bara ”ahaaa, där har vi en som kommit undan ett bra tag nu, henne hade jag glömt. Let´s make her life lite surt inom kort, moahahaha”

Som ni säkert förstått nu vid detta laget så började denna dagen riktigt käpp rätt åt helvete.
På morgnarna när jag vaknar så måste jag dra upp rullgardinerna/dra bort gardinerna för att få in ljuset, jag klarar inte av att vara en av de som låter det vara mörkt hela dagen liksom. Imorse var inget undantag men vad hände när jag skulle dra upp rullgardinen? Jo den gick sönder, och jag satte upp den för någon vecka sen bara. ”Jaja, ställningen sitter ju kvar iallafall så jag får väl köpa en ny rullgardin helt enkelt” tänkte jag och suckade lite för mig själv men ryckte på axlarna. Visserligen var det inte kul att behöva såga av rullgardinen med en KÖKSKNIV pga jag inte har en såg (man ska ju göra det för att kunna anpassa bredden) men efter en stunds kämpande så gick det liksom, nu känns ju allt förgäves om man säger så för nu måste jag göra om det.

Efter detta gick jag ut med Zelma (jag passar henne ännu) och kikade in i tvättstugan, någon hade avbokat sin tvättid. YES, tänkte jag, it´s my lyckodag. När jag hade varit ute med Zelma så sprang jag upp, hämtade tvätten och ner igen. Då är det (ursäkta språket) (nej förresten ursäkta det inte) NÅGRA JÄVLA SATANS IDIOTFANSKAP som hade limmat fast några av taggarna i hålen så att man inte kunde ta ut den därifrån. De har även haft så jävla roligt senaste veckorna och plockat bort brickorna från taggarna så att man inte kan se vilken som tillhör vem så man får liksom verkligen komma ihåg vart man hade satt sin egen.
Efter en del (eller rättare sagt mycket) våld så fick jag loss min, så fuck dem som säger att våld inte löser någonting, det stank verkligen lim och det var fortfarande lite klistrigt så det är alltså någon eller några äckliga offer med för mycket fritid och tråkiga liv som gjort detta nyligen. Jag har sådan lust att sitta och vakta tvättstugan för att se om de kommer in fler där, eller sätta upp en kamera, men risken att få trycksår på röven genom att sitta där hur länge som helst så struntade jag i det, offrar fan inte mina hederliga skinkor för ett par idioter. Inte heller pengar eller tid att montera upp en kamera, så jag gjorde det enda rätta: en serviceanmälan till hyresvärden. Jag använde i princip samma ord som jag gjort här, svordom efter svordom. Såklart inte för att jag var/är arg på hyresvärden utan på de ”satans jävla idioterna” som gjort det..

Iallafall, slutet gott allting gott. Jag fick ju ut den jävla taggen iallafall och kunde börja tvätta. Vad hände då? Jojomensan, då tappade jag min telefon. Rakt ner på stengolvet. Här önskar jag sååå att jag kunde skriva att den hamnade på ”ryggen” men ikke sa nikke, den ramlade med skärmen ner såklart. Ibland känns det som att iPhone har någon magnet som gör att de dras till golvet med skärmen före? Eller är det bara jag? Här måste jag även tillägga att sedan jag skaffade min iPhone X så har jag behandlat den som om det vore min bebis av glas. Ok den är ju typ av glas men ja.. Och såklart så fuckades det idag helt och hållet. Och ja juste, vet ni vad det kostar om man ska byta skärmen på en iPhone X? Någon gissning? 2000? Nepp högre. Ta i så att ni nästan skiter på er nu. DET KOSTAR 4490 spänn, och tro mig jag har kollat runt överallt. Telenor har dessutom det sämsta systemet, nämligen att man ska skicka in sin telefon först INNAN man får ett kostnadsförslag. Sedan om man inte gillar det förslaget så får man betala nästan 400 spänn för det och så skickar de tillbaka ens telefon utan att den är reparerad. Dessutom får man ingen lånetelefon ifall man har vanlig garanti, och jag har ingen telefon att ha under tiden heller. På över en vecka (som det tar innan man SNABBAST får tillbaka den) så kan det hända mycket när man är gravid och bara har några veckor kvar innan bebisen kommer och att det betyder att hon KAN komma närsomhelst, eller iallafall att det kan ju hända saker och jag är liksom ensam hemma hela dagarna?
Jag har skickat in en skadeanmälan till mitt försäkringsbolag iallafall så får vi väl se vad de svarar, känns inte superkul att behöva lägga 4500 spänn på en jävla skärm nu när man ska få en bebis och allt.

Jag har nu kommit till den punkten att jag fattar att det inte spelar någon roll att vara arg eller frustrerad för det är ju inte som att något av denna dagen går att göra ogjort ändå. Därför har jag iallafall rabblat upp i mitt eget huvud alla saker som är mindre dåliga av allt detta. Rullgardinens montering är ju kvar så det är ju rullgardinen som fattas dådå, min telefon går att använda (trots att jag redan skurit mig på tummen för att det ramlar av små glasbitar), jag fick tvättat det jag behövde osv. Blablablabla.

Nu ska jag koka nappar och nappflaskor, det är lite delade meningar angående ifall man behöver det eller ej men jag gör det ändå. Vad är det värsta som kan hända? Ja idag är det väl att jag skulle få brännskador av vattnet, napparna exploderar eller att jag råkar dränka mig själv i kastrullen (om jag inte hoppar i självmant)
a

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>