Lördagslista!

Veckans roligaste: När jag var på bio med tjejerna i måndags. Först åt vi på subway och sedan såg vi ”the nun” och den var faktiskt väldigt bra, jag älskar ju skräckisar men blir sällan rädd på riktigt (inte för att skryta) (eller okej lite kanske). Dock hoppade tillochmed JAG till vid ett tillfälle..

F5542E2A-60BB-46E1-A6C4-C58FD603050BE1EF257F-B955-4013-8F94-CFDFEEB2823E

Veckans tråkigaste: Att jag legat sjuk hela veckan. Dagarna har endast bestått av att glo på serier och gosat med Zelma. Johannes har också varit sjuk så det har varit en sjukstuga här.. Jag har väldigt dåligt immunförsvar i normala fall, men alltså kan vi bara skänka en liten tanke på hur dåligt immunförsvar man har när man är gravid? All fokus går ju åt att skydda barnet i magen så mamman får ta allt skit istället. Dock hade jag gjort det, alla dar i veckan. Anledningen till att immunförsvaret blir sämre än sämst är som sagt för att hålla barnet friskt, för ifall inte kroppen hade skyddat barnet så hade min kropp tänkt att ”aha!! Härinne har vi något som inte ska vara här”, velat återställa kroppen till sitt ”normala tillstånd” och istället stött ut barnet från kroppen.. rätt sjukt va? Kroppen är rätt fantastisk ändå som fungerar så :) 7CBB252B-12C2-42EC-AE79-D27AF6205DC5

Veckans godaste: Ehm, i drickväg var det nog den is-chailatten igår, i matväg måste det varit subway i måndags eller tacosen igår.

9E3ED995-2065-44CB-9EBB-0D848BBC3E34

Veckans värsta: Alla sjuka brott på ”Efterlyst”…. Och att de verkar ha slutat sälja nektariner nu och jag har under nästan hela min graviditet (iallafall från tredje månaden) ätit nektariner i princip dagligen så detta känns FRUKTansvärt (hehe).

D8E3DD27-9D26-471A-B9D8-6F01DBD6C080

Helgen: Jag invigde helgen igår med att känna mig lite bättre och därmed tog en is-chailatte på stan med en kompis som jag inte träffat på evigheternas evigheter. Resterande av helgen kommer bara vara lugn, greja lite här hemma och så. Ingenting har kunnat planeras eftersom jag varit sjuk så vi tar det som det kommer :) Har framkallat foton som jag klistrat in i min Babyshower-bok men även massa bilder från hela graviditeten som jag ska klistra in och pyssla med i en stor bok som jag kommer att ge vår bebis när hon blir äldre. Får se om jag känner för att fixa det i helgen :) Här är alla bilder från babyshowern iallafall!

B9E1FC0B-92D7-48FA-AC72-08C8D0CDFB96

Jag borde: Sluta att tänka framåt hela tiden, för jag går runt och oroar mig och får ångest av saker som inte kommer att ske förrän om ett år och som jag egentligen inte ens kan påverka nu.
3F6D42C6-6C13-4354-AB51-F5F662C83EA5Nästa vecka ser jag framemot: Jag ska göra fransförlängning, åka hem till min mormor, utekväll med tjejerna (mitt i veckan och utan alkohol för min del såklart), och så ska jag till barnmorskan. Så nästa vecka är en hel del grejer inplanerade iallafall vilket är kul för då går dagarna fort :) Men som sagt så vet man aldrig när bebis får för sig att komma vilket är sjukt spännande faktiskt. Jag har hela tiden haft känslan att hon kommer att komma tidigare än 10 oktober, typ i vecka 38.. men nu börjar jag tänka att hon trivs bra därinne och kommer att stanna där.

Btw, sjukt synd om dessa lössen faktiskt. Hade inte velat vara dem. D5F10830-8086-474A-98A1-66221710DFA9

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>