Godmorgon!

Detta är min sista sovmorgon på.. ja vem vet hur länge? Inte för att jag kunde sova längre än till 07.19 men ändå.. (det är nu ni ska fråga varför jag inte kunde sova längre, okej? Ett, två, tre)

Varför jag inte kunde sova längre? Åh, tackar som frågar. Vad vänligt och artigt av er. Jo, det är som så att det finns en gubbjävel som KLIPPTE GRÄSET här utanför med start klockan 07.19. Eller jag vaknade av det då, han har väl suttit därute och planerat sin onda plan en stund först och sedan hånskrattat och kört igång. Han brukar börja klippa gräset vid 07.45 men nu senaste två gångerna så har han dragit i växeln bakåt och börjat tidigare och tidigare. Veeeeem göööör såååå?! Får man ens göra det så tidigt? Jag har tjuvkikat på honom och han är garanterat en sådan som sitter där på sin jävla gräsklippare och bara ”wohooo, alla börjar inte jobba kl 07, let’s förstöra morgonen för alla andra här. Bruuuuuuum”. Sådan äkta bittergubbe.

Nu kan man ju tro att jag är på dåligt humör men icke sa Nicke! Jag är på bra humör trots bittergubben, för i övermorgon så ska jag föda barn. Om två dagar så får jag gosa med min älskade dotter för första gången, så det ska mycket till för att bittergubben ska förstöra denna lyckan. Inte ens om han hade börjat klippa gräset klockan 05 och inte om han så hade tagit upp gräsklipparen och klippt i lägenheten ens (synd att inte Johannes hade varit hemma då för han behöver klippa sig.. det hade blivit win-win för båda)

Imorgonbitti ska vi till förlossningen och skrivas in, jag ska ta blodprov, vi ska prata med några angående frågor osv, och så ska vi få en tid till snittet på onsdag. Så imorgon kommer vi alltså få veta vilken tid allt kommer att ske, det känns så märkligt, läskigt, fantastiskt, nervöst, underbart och konstigt på samma gång.. 

Nu ska jag äta frukost och sådär, min kropp är helt mör från i helgen och du vet förvärkarna jag skrev om igår? De blev ännu värre när jag skulle tvätta golvet så jag trodde på riktigt att det var två riktiga värkar jag fick för fyfan vad ont det gjorde, men de blev bara två stycken såna starka och sen blev det bättre igen. Idag blir det alltså en dag i mitt eget tempo, jag ska möta upp en kompis och så ska vi gå in till stan en sväng för lite brunch på espresso house (jag är alltid hungrig för tillfället ja) och senare idag så ska jag fylla på mina fransar. Det har redan gått två veckor sedan sist och det är en hel del fransar som redan börjat släppa så det ska bli skönt att få det gjort :) Hoppas ni får en bra dag ❤️ (om du kära bittergubben läser detta så hoppas jag att du också får en bra dag faktiskt)

EB822476-D8E8-445E-B58B-3DB92F2C88A0

Skickade denna bilden till Johannes häromdagen och frågade om vi skulle köra rollspel (jag är nunnan alltså) men av någon konstig anledning ville han hellre sova på soffan.

9AA7A5AF-8596-40FC-8D8B-8CE9A6231876

Bra citat dagen till ära:

5B7C6DA2-9D8D-4EA3-9F0C-10F1174C4EFF

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>