Nya fransar!

Nu är jag hemma efter en lång sväng på stan! Jag mötte upp Emma i förmiddags för att äta lite brunch och klockan 13.30 skulle jag fixa mina fransar så jag såg ingen anledning till att gå hem däremellan (i vanliga fall hade jag kanske gjort det, men det är lite jobbigt att gå längre sträckor just nu pga förvärkar och sammandragningar, idag har jag haft väldigt mycket ”mensvärk”) men vi roade oss ändå. Det är rätt sjukt ändå, att med rätt folk som man umgås med så kan man få tiden att gå snabbt vad man än sysslar med? Jag menar, vissa hade jag kunnat räkna ris-kornen i en förpackning med, borra hålen i makaronerna eller vika toalettpapper tillsammans med och ändå hade tiden gått fort :)

Okej jag försöker skriva detta inlägget som ett vanligt inlägg men alltså jag är så nervös, spänd och exalterad nu inför onsdag att jag snart smäller av!!! I övermorgon får jag träffa min lilla bebis och alltså vaaaaaaaa??? WHAT.THE.FUCK?!! Det känns som att jag svävar fram i en dimma just nu och samtidigt grips jag av panik för att jag är så maktlös just nu, jag gillar ju att ha kontroll liksom. Och vad det är som får mig att känna mig maktlös just nu är tiden, timmarna bara rullar förbi och för varje minut som går så är det en minut mindre tills hon är här.. *emoji med hjärtögon*

Nåväl, det kommer komma fler inlägg där jag kan babbla på om allting som komma ska, jag tänkte mest kika in och visa mina fransar :) sist körde jag en mix mellan singel och volym mest för att känna hur det kändes (singel är vääääldigt diskreta) men nu ville jag börja steppa upp lite men eftersom det fortfarande var ganska mycket kvar av dem vi gjorde sist som inte hade ramlat av så kunde hon bara bygga på de som hade ramlat av, så för varje gång jag fyller på nu så kommer det att komma mer och mer av volymfransarna (de som syns mest). Jag är ju som sagt van vid mina maffiga lösögonfransar så jag känner mig fortfarande lite halvt naken med förlängning haha.. Glömde ta en förebild men såhär blev det:

E94EB3EC-360C-466B-9DA1-DA861E740611

D741CE52-EB2C-4986-B5CB-8D8FDC6E784C

Det är verkligen sååå fint utomhus nu!

09485F2C-D865-4170-9DFF-AE2C44BCC6C73FCDA76C-CBD4-493C-8C1F-5B8AB019412E

Har jag nämnt cream cheese-bageln från Espresso House? Ja det har jag ett flertal gånger MEEEEN den är så god så nu nämner jag det igen. Plus deras over-night-oat.. (när jag skulle skriva ”oat” så blev det over-night-ost istället, det lät inte alls lika gott….) 

CEFBA19C-A9D6-4A0D-AE63-99C807E9C8DF

Nu inväntar jag Johannes! Vi ska till Hemmakväll och shoppa loss till BB-väskan, vi skulle gjort det igår men ingen av oss orkade.. idag är jag taggad på det dock! Haha. Då kan du nog förstå hur trötta vi var om man inte ORKAR handla godis?!!!!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>