Imorgon smäller det!!!

B0F7DFD0-670C-4E77-A1AF-BBE614DC9477Nu har vi kommit hem från sjukhuset, det gick jättebra och personalen vi fick prata med var underbara! Med tanken på hela historian kring sjukvårdspersonalen som jag gått igenom i denna graviditeten så har jag varit väldigt skeptisk kring att träffa personalen även fast det är dem man faktiskt ska våga lita på och ha förtroende för. Mitt och mitt barns liv kommer liksom ligga i deras händer imorgon.. Igår hade jag en fråga som jag kände att jag behövde få svar på men jag blev riktigt illa bemött i telefonen av den kärringen så jag mådde på riktigt dåligt över det hela dagen och kunde inte släppa det. Därför var jag extra skeptisk till att träffa personalen idag men de var verkligen helt underbara och det berömde vi dem för, det är viktigt att kunna ge beröm när någon förtjänar det och inte endast negativ kritik. Först tog jag massa prover (fick ta blodprov 5 gånger men de är ju inget ovanligt att mina blodkärl krånglar..) och sedan fick vi prata med barnmorska, läkare, narkosläkare och ställa frågor (det var 3 olika möten alltså) och sen gjorde de ultraljud, kollade min rygg/ryggrad inför bedövningssprutan imorgon osv.

Vi ska vara där klockan 6.45 (behöver åka kl 5.20 ungefär hemifrån och då ska jag ha hunnit duscha först, spännande att se hur mycket sömn det blir, adrenalinet lär väl pumpa på så att man känner sig klarvaken haha) klockan 7.30 brukar de börja operera och det är endast en annan som också ska göra ett planerat snitt så vi får se vem som kommer in först av oss, det kan ju även bli att det kommer in akuta fall. Som det ser ut just nu så är det väldigt fullt på förlossningen och BB där vi ska vara så jag kommer nog få dela rum med någon annan. Jag gillar verkligen inte det men vad finns det att göra liksom? Det är ju bara att acceptera det för vad det är :)

Jag är verkligen peppad nu och vill bara få föda och träffa min bebis!! Vi har fått en tid nu och snittet kommer att ske på morgonen/förmiddagen imorgon alltså…. vi får väl se hur det kommer att gå med att få någon sömn inatt. Oavsett vad, imorgon smäller det! Och imorgon är det hejdå till min bebismage❤️ Nu ska jag dubbelkolla väskorna igen, äta med J och bara umgås med varandra (och kanske råka smaka av godiset, vi köpte på riktigt nästan 2 kilo godis på hemmakväll igår, o jag är ju inte den som är den, så bäst att provsmaka och offra mig innan vi är på BB. Ställer upp för laget liksom.. dessutom blir det en lång fasta sen då jag inte får äta från och med ikväll tills imorgon efter operationen).
563AD92E-0B4F-42FC-BE1E-1AD8ECFEC30665AECA46-7436-4B12-974C-E1320992D9E3D0F17BF2-BACD-441B-886E-9370E055E8CEOfta det ens ligger en människa därinne? I will never kunna förstå det. 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>