Påväg till BB!

BBAE0FAE-D1D0-4478-87EF-8D94FC097219ehmm.. nån mer än jag som inte använder den rubriken speciellt ofta? Haha.

I was up with the tup (bästa svengelskan) höll jag på att säga men jag var nog bannemej uppe före dendär tuppen för han syntes inte till kan jag säga. Jag skulle duscha med descutan, sån bakteriedödande tvål som man ska duscha med kvällen innan operationen samt samma morgon som operationen och fastän det blivit väldigt dålig sömn (sovit sammanlagt 2 timmar och 20 minuter) så känner jag bara att adrenalinet kommer att komma sen. NU ÄR DE BARA ETT FÅTAL TIMMAR KVAR TILLS VI FÅR SE VÅR DOTTER FÖR FÖRSTA GÅNGEN!!!!!! Detta var liksom sista natten som två, när vi kommer hem igen så är vi tre?!

vi hörs när vi hörs! (Om inte något tragiskt händer *peppar peppar ta i trä*)3EA78A3F-7464-4CDB-87BC-ECA25C7ABF89

Han hatar att ta bild och vara med på bild men jag lyckades tvinga honom till det ändå med argumentet ”HALLÅ JAG SKA FÖDA IDAG” (så synd att man inte kan använda det oftare ändå..) förresten var det så frestande när hans klocka ringde att mindfucka honom totalt, typ ”älskling de är söndag så du kan stänga av alarmet, nu ska jag gå till jobbet” som om han drömt alltihop haha.
1FD719DC-CA56-4D90-8690-02FD8F8E4DEE

DF8AE8FC-0B9C-49F6-9677-D8392B12740C

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>