Vecka 40!

Untitled-1Nej jag har inte blivit helt från vettet och ligger och bloggar från BB om graviditetsveckan som varit, antar att min bedövning inte ens börjat släppa ännu.. Detta är ett tidsinställt inlägg som jag skrev igår faktiskt. Tanken var ju att förra veckan var mitt sista inlägg av gravidveckorna MEEEEEN sen kom jag på att idag är ju en ny vecka och vecka 39 är helt avslutad = därför kan jag ju skriva om vecka 39 = jag slapp separationsångesten en vecka till! Haha..

Nu är jag som sagt på BB (förhoppningsvis?) och idag går jag in i vecka 40.. alltså jag minns verkligen när jag började blogga, i vecka 16 har jag för mig att det var. Hur kan det redan ha gått 24 veckor sedan dess? Jag vill skriva en utvärdering av graviditeten men jag gör inte det i detta inlägget utan det får bli i ett annat.. det lär ju bli det sista inlägget i min graviditets-kategori här på bloggen iallafall tills nästa unge är påväg om det nu skulle bli så.

Den senaste veckan har jag fått den värsta halsbrännan som jag inte ens önskar min värsta fiende (eller jo faktiskt..) så jag har kräkt av det och nästan fått ett nervsammanbrott. Vem kunde ana att halsbränna kunde vara så jobbigt och.. starkt påfrestande? Har aldrig trott att det kunde kännas så extremt ärligt talat. Lite halsbränna har varit likadant som lite sveda i halsen har jag trott, om jag har ändrat åsikt/uppfattning? SVAR JA! Har knappt varken kunnat äta eller dricka, usch. Sömnen har inte heller varit bra, jag har sovit oroligt och vaknat oftare än vanligt. Förvärkarna har blivit både fler och dessutom starkare. Det har allmänt börjat bli jobbigare helt enkelt! Skönt att graviditeten är slut nu då :) Men jag är så tacksam över att den varit så pass bra som den har varit (jag skulle ju INTE skriva någon utvärdering nu, nu var jag påväg att göra det ändå.. att jag inte kan veta hut..)

Det blev aldrig så under denna graviditeten att jag behövde hjälp med att klippa tånaglarna, raka benen, ta på strumpor eller skor. Jag känner mig inte speciellt mindre smidig än vad jag är ogravid men det är klart att magen tar emot ibland och ibland låter man som en säl som tappat andan om jag tex går samtidigt som jag pratar, eller får andnöd av att resa mig upp haha..

Sista besöket hos barnmorskan förra veckan var lite sorgligt faktiskt.. men vi ses ju igen om 7 veckor ungefär, visserligen ska hon gräva i min fiffi och kolla på mitt snitt men ändå.

83A421AD-C42C-49D5-8807-F690D4853F8F Fin form iförgår va? F0C066ED-5688-4276-BF1B-93A1B0D4C320 Emma sa hejdå till magenF888900A-DD36-4598-A3B4-8FD09A670CA0Bebis denna veckan:

74B69B73-59C2-4278-B265-DFEF809743E6

Jag denna veckan:

550E2969-2B99-438D-B1AC-D96386E451C3

… Så var denna sagan slut!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>