Igår var dagen med stort D

Igår var den fruktade dagen kommen. Dagen med stort D! Det var läskigt, spännande och utmanande. Jag kände hur folket stod och hejade och framme vid målet kastade de guldmedaljer på oss!

.. Huh? 

Nej men redan innan Milly föddes så har jag tyckt det känts obehagligt att man ska gå in i en affär med henne. Tänk om hon börjar skrika och inte slutar? Jag vet ärligt talat inte varför jag varit rädd för det för att nu känner jag mest att bebisar skriker och det är ingen nyhet för varken oss eller för folket inne i affären. Jag tror lite att jag målat upp det som en större deal än vad det faktiskt är. Johannes däremot är likadan och det visste jag faktiskt inte, men imed att BVC och BB rekommenderade oss att ingen ta med en bebis in i en affär förrän den är iallafall ett par veckor gammal, och Johannes börjar jobba nästa vecka så kände vi att igår var dagen då vi skulle trotsa detta ”katastroftänkandet”.

Det blev även min första riktiga promenad sedan förlossningen och det kändes verkligen väldigt bra. Vi gick inte med någon turbo i röven (möjligtvis en söndrig turbo) men det blev iallafall 4 km och när vi gick tillbaka så passade vi på att gå inom två affärer, visserligen var vi inte därinne i mer än 10 minuter men ändå en bra start! Det var inte speciellt läskigt eftersom hon sov hela tiden, and so what ifall hon hade vaknat och börjat skrika? Det hade ju varken varit den första eller sista bebisen som folk hörde. (Ok när hon vaknade upp och kikade lite med ena ögat så bad jag upp till högre makter att hon skulle somna om och det gjorde hon). Dock känns det ju lite synd ändå att hon inte vaknade och började skrika för då hade vi ju varit i den situationen tillsammans. Wellwell, det var skönt att ha provat iallafall eftersom jag känt liten oro över att behöva gå till affären, gå på stan och sen så småningom åka tåg ensam med henne. I really want som meat on my legs som vi säger i Sverige. Det kommer nog ta några gånger innan jag känner mig helt bekväm med det så det är ju skönt att Emma (som jag bor 40 sekunder ifrån) brukar handla så att vi kan gå tillsammans.

Detta låter kanske som ett konstigt, omoget, sjukt eller allmänt efterblivet i-landsproblem men då är det ju förjävla skönt att det är löst nu iallafall 😊
AA096566-001C-4FF3-A039-DF235D65E360 49CB58C2-B96D-48D9-8B39-2AA246FAA8E1

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>