Tipp, tipp, taaaaapp!

Julen har alltid varit min favorithögtid som sagt, och när man längtar efter något man tycker om så vet vi ju alla den tråkiga sanningen – DÅ GÅR TIDEN FÖR SNABBT! Varför kan inte tiden under julen (eller helst hela december) gå lika långsamt som personen som står före en i kön på Ica? Vi alla vet ju vilken jäkla tid det kan ta, speciellt när man har bråttom..

Nåväl! Julstämningen har väl infunnit sig lite iallafall och det blev ännu mer denna veckan som varit! I tisdags var jag och tittade på när min yngsta lillasyster hade julshow med sin skola och med Sonja Aldén som gästartist. De var en riktigt bra show och eftersom min syster bara går första året på gymnasiet så betyder det att det kommer att komma två julshower till (ifall hon inte går om någon klass eller två, jag föreslog det men det verkade inte vara så populärt att gå om gymnasiet för att JAG vill se fler julshower med min syster). Påtal om det, hur i h*lvete kan hon gå i GYMNASIET när jag NYSS VÄRMDE VÄLLING TILL HENNE?! Det skiljer 10 år mellan oss och enligt mina beräkningar och känslor så är det bara 5 år sen jag började gymnasiet? Men för all del, tänk inte på mina känslor eller beräkningar nej.

Vart var jag nu? Juste, julshowen! Som sagt var Sonja Aldén också med och jag älskar hennes julalbum så att få höra blandannat Holy night/stilla natt med henne live det höjde min julkänsla till rymden (okej där överdrev jag, men den höjde iallafall julkänslan till höjden av min julgran).

133EA9EC-DDAC-4F9E-9893-90BECA400B1F

Igår var det ju även lucia! Jag och Emma åkte till min mamma och på Ica där så kommer det ett luciatåg varje år så vi passade på att titta på det. Inte varje dag man handlar toapapper och lyssnar på lucia i samma veva :) 
BC87FD3A-A419-4F8B-9D9D-00C9CDDF1384

4F8CCD9E-9342-4F4C-9776-F54C8138CB1C Den här lilla tärnan sov hela resan till mamma och även under halva luciatåget. Jag har kommit på att vara bebis är som att vara jävligt full – man somnar på ett ställe och vaknar på ett annat men man har då ingen aning om hur man kommit dit?

DEC66B8F-B1B1-4000-8654-CAB99EE59C1DEfteråt åt vi lussekatter som också hör till! (Eller ja, lussekatter har jag ju ”råkat” baka oavsett om det varit jul eller inte men blir man sugen på lussekatter i september så why not? Sålänge inte lussekatts-polisen kommer så är det väl fritt fram antar jag?)

35194759-87DF-43D1-B599-A0E1E6A4A39F

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>