Tredje advent!

 I söndags var jag och Emma hemma hos Skalis på adventsmys! Det känns som om det bara var en vecka sedan vi alla var hemma hos Petra och hade första advents-mys? Men nej det var det minsann inte, jag säger som en dam jag pratade med en gång sa ”tiden går och vi med den”, samma dam sa även vid ett annat tillfälle ”det verkliga sättet att spilla tid är att räkna timmarna”, så egentligen ska man inte ens påstå att tiden går varken snabbt eller långsamt :-) Det är bara att gilla läget helt enkelt.

I söndags gjorde vi pepparkakshus, lyssnade på julmusik och pratade så mycket att tiden sprang iväg (haha okej detdär med tiden skrev jag med flit nu bara för det!) När vi kom hem till henne så hade hon både gjort det mysigt och bakat, fan det är synd att det inte är advent lite oftare.. Men iförsig, man behöver ju inte ha advent för att ses tillsammans såklart. Och vem har sagt att man inte kan göra pepparkakshus typ på min födelsedag? Som jag sagt tidigare så finns det inte en polis till allt inte, så jag får hoppas att pepparkakshus-polisen inte haffar mig :-)

8B2D9CC2-D572-47B0-A82C-5A997C35DDAA

Skalis hus blev såå fint och jag hade väldigt gärna flyttat in där men Emma står på kö så hon får väl gå på visning först.

4C30E4AB-9CCB-4A75-B1DB-CA4E03E5F133

.. till skillnad från mitt hus. Lite kontraster på våra hus men smaken är som baken har jag hört. Påtal om det, är det verkligen bara jag som äter pepparkakshuset efter jul? Jag brukar nämligen bli idiotförklarad när jag berättar det, eller samma blickar som när man ser ett ruttet bananskal på golvet (rynkar på näsan och tittar med en äcklad blick.. eller är det BARA JAG som gör det också?)

D2EAD908-D941-495F-8E36-E5D5781A12F8Jag fascineras av all julbelysning och se vad fint hon hade hemma hos sig?! Jag tar tillbaka det jag sa om att flytta in i hennes pepparkakshus, jag gör hellre som Piff och Puff och flyttar in i julgranen vettja!

DFDF6987-1C36-4F89-9633-E9A43E27E833C209734C-7845-491B-B711-1B2D2D5805F7

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Tredje advent!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>