Nöden har ingen lag

När vi ska storstäda men Milly absolut inte vill sitta ensam och titta på babblarna (för det betyder att hon då inte får lika mycket uppmärksamhet som hon brukar få) då gäller det att ha ett kreativt tänkande! Typ som när Johannes städade toaletten och jag skulle fixa i sovrummet och bädda rent i Millys säng men hon tyckte att det blev långtråkigt, då tänkte min hjärna till och plötlsigt plingade den till med en lösning.

För att göra denna magnifika kreativa lösning behöver du:

En softbox (fotolampa)

En sängmobil

Ett långt snöre

En nalle som är stadig för att hålla fast ”stativet” på golvet (ett bra tips på nalle är en sån vi har, en nalle med nattlampa för då väger den lite mer, men det fungerar säkert lika bra med en kanin om man hellre känner för det)

Och sist men inte minst: en uttråkad onöjd bebis i en babysitter uppe på sängen (måste vara PÅ sängen så att hon är i samma höjd som du på ett ungefär)

Sen är det bara att knepa och knåpa och WOILÁ:

6CE233F0-93A1-448B-90EA-EE8E8C8C6618 F56C3451-4393-4E9B-ADDE-C82D683B92B4(Detta ser kanske ostadigt ut men IKKE, den var stadig som ett berg)

Ett stort tips är att inte ha bråttom, det kan ta längre tid än vad man tror att trä på påslakan samtidigt som du ska sjunga och dansa till små grodorna, eller dra på ett lakan samtidigt som Viktor och Samirs låt ”shuffla” spelas och du ska försöka dansa till den. Ju mer som händer runtomkring desto roligare är det att sitta där tydligen (iallafall i en kvart).

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>