Avstånd eller inte avstånd

61FE30F9-A670-44C7-A936-C8A68AF9181ANär man har en bebis (eller barn överhuvudtaget antar jag?) så gäller det att ta vara på tillfällena och vara lite spontan. Det känns konstigt att läsa och skriva ordet spontan och bebis/barn i samma mening men det jag menar är tex detta:

Emma bor i lägenhetshuset bredvid. Johannes var iväg och Milly somnar för tillfället vid 19.30-20-tiden just nu vilket jag försöker ta vara på när tillfälle ges. Jag smsade Emma (hon fixade barnvakt, en nära vän till henne som brukar leka med hennes barn) och så kom hon över och så tog vi en spontan tjejkväll. Emma bakade paj och slängde in pizzan i ugnen när jag nattade Milly och sen fortsatte vi med ansiktsmask och färgade hennes hår samtidigt som vi kollade på tv. Tiden gick dock jävligt snabbt så när Johannes kom hem hade vi glömt pajen men det blev ju inte han speciellt ledsen över..
DAC4A8E0-8995-4474-852A-22BDDFEFF724

0ED199D3-60A4-4944-8D91-A32F48C1056A969B58C9-B563-47C2-87E8-44B44AC23036

DE160506-5EA2-45F4-A500-83D5D3B59CA4Nu har jag ju turen att ha en av mina två närmsta vänner på såhär kort avstånd för annars hade det inte varit lika lätt såklart. Därför känns det lite i hjärtat att inte kunna göra samma sak med Skalis som är den andra av mina närmsta vänner.. när vi ses så är det för att vi bestämt det innan och därför kan ju den dagen se ut huuuur somhelst. Milly kan ha en skrikdag och vägra vila, vilket verkligen inte är konstigt eftersom hon är en bebis, men det gör ju också att tiden med Skalis inte alltid blir lika ”enkel” om ni förstår hur jag menar. Tänk vad lyxigt om alla som står en nära kunde ha bott i samma kvarter. Tur att snapchat finns iallafall så att vi kan prata varje dag ändå. Egentligen är varken avståndet mellan gångerna man ses eller avståndet mellan där vi bor som är det viktiga, för när vi ses så är det som att vi sågs dagen innan :) 

blogstats trackingpixel

4 reaktion på “Avstånd eller inte avstånd

  1. Önskar såååå att vi boddd närmre, och då bor vi inte ens speciellt långt ifrån varandra.. men hade varit så kul att bara kunna ses spontant.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>