Malin Bitterfitta Mens-apa!

Är det inte LITE ironiskt att jag skrev för två dagar sen att det inte varit så många bra dagar senaste veckan? Tro på faaaan att jag själv ligger sjuk nu istället. Idag har varit söndagen med stort S, för idag är ENDA dagen som jag och Johannes hade tillsammans för att packa ner lägenheten i flyttkartonger och dra till Ikea. Enda dagen som klaffade att Johannes var ledig och som vi inte hade något annat planerat, och samtidigt som Milly kunde vara hos sin mormor…….

Milly åkte redan igår till min mamma och egentligen skulle jag åkt till dem ikväll för att sova där (skulle till min psykiatriker imorgonbitti och det är närmre att åka därifrån…) men nu ligger jag helt pladask i soffan med feber istället. Egentligen började jag känna av det redan igår men ibland kan ju ”sjukdomskänsla” bero på att man behöver sova ut men imorse så kändes allting bara ännu värre. Efter lite värktabletter så kände jag ändå att ”okej jag mår inte bra men nu kör vi” och det gjorde vi.. Det blev en snabbis inne på Ikea (en snabbvisit alltså, tanken på någon annan slags snabbis ger mig ännu mer feber…) och sen ville jag bara hem. Vi köpte även flyttkartonger och när vi väl kom hem så körde jag på min sista energi som om sista stunden vore kommen. Jag visste ju att det skulle brista tillslut ändå och japp, det gjorde det. Sist jag kollade låg tempen på 38.2 och då hade jag ändå lite alvedon kvar i kroppen.

Vi fick iallafall en hel del gjort, vi tog ner allting från väggarna, spacklade, tog ner spegeln på toaletten och ersatte med den gamla, tömde garderober och så fyllde vi flera flyttkartonger och påsar med allt möjligt. Hade det inte varit pga mitt mående så hade vi med största sannolikhet blivit klara med all packning idag men nu är det som det är och det hjälper inte att vara bitter för om bitterhet hade kunnat bota feber så hade jag med glädje bytt namn till Malin Bitterfitta 🙂 inte nog med det, jag har mens också. Så varför inte lägga till Mens-apa som efternamn då med när vi ändå är igång.

Som sagt så skulle jag ju åkt hem till min mamma ikväll och varit där med Milly men nu stannar istället Milly där inatt utan mig och så hämtar Johannes henne imorgon, så får jag sova ordentligt inatt (brukar dock sova väldigt dåligt när jag har feber). Inget kul slut på denna helgen, och jag som verkligen hade behövt vara frisk nu!!! Imorgon skulle jag till en butik och beställa ett golv plus ringa hyresvärden, på tisdag skulle jag på besiktning av den nya lägenheten, på onsdag får vi nycklarna och sedan är det fullt ös, dock är jag ju redan halvt medvetslös… Okej nu kom dendär bitterheten igen, synd som fan att den inte botade feber.

Nej nu ska jag köra upp en febertermometer i röven, ha en fortsatt bra söndag hörreni, oavsett om ni har nånting i röven eller ej.

”Nu ska jag bara ta en bild utan att ändra ansiktsuttryck”:

B6160B5F-C6D2-45AB-BC7E-E20FD91E7AC7

”Okej jag såg bara sur ut, nu ska jag ta en bild som framhäver hur jag känner mig”:

A398AE07-B5D5-4406-A8CD-37B55D1562EC

”Fuck it, godnatt”

357F635A-5940-4E9F-BECC-A447207655C6

Hur man får till en sån naturlig rosa färg på kinderna? Tackar som frågar. Well, skaffa er lite feber and WOILA – all natural!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>